RockStation

A Lacuna Coil és az Infected Rain is meglátogat minket

2017. március 07. - KoaX

Lacuna Coil 2014.jpg

A Concerto Music mostanában nagyon belehúzott a metalba! A Mastodon - Gojira koncertek után most bejelentettek egy last minute Lacuna Coil és Infected Rain bulit MÁJUS 7-ére az A38-ra. További infók a hajtás után! Az biztos, hogy idén nem unatkozunk egy percet sem.

Sok év után tér vissza ismét Budapestre az egyik legnépszerűbb gothic metal zenekar, a Lacuna Coil. Az 1994-ben alakított milánói együttes május 7-én fő fellépőként játszik majd A38 Hajón, a Moldovából érkező Infected Rain felvezetése után. A némileg átalakult tagsággal felálló, de változatlanul Cristina Scabbia és Andrea Ferro énekesek által vezetett csapat legutóbbi albuma a tavaly megjelent Delirium, mely egy kemény hangzású, de a zenekar védjegyszerű énekbetéteit változatlanul megtartó lemez lett. Az új album dalai és a korábbi slágerek egyaránt előkerülnek majd a budapesti koncerten. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7912319245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum