RockStation

Április 15-től újra kapható James Hetfield biográfiája!

2017. április 09. - sunthatneversets

hetfield-borito-286x210-final-page-001-758x1128.jpg

Az utóbbi években sokan szegezték Dudich Ákosnak a kérdést, hogy miként tudnák beszerezni James Hetfield életrajzának magyar kiadását. A válasz mindig az volt, hogy ez a Silenos kiadón múlik. Most viszont örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy Ákosnak sikerült megegyezni a Silenosszal és április 15-től újra elérhetővé válik Mark Eglinton műve!

Igen, a szerző ugyanaz a Mark Eglinton, aki Rex Brown Pantera-könyve felett is bábáskodott. Még 10 napig akciósan előrendelhető a könyv 2500 forintért, plusz postaköltség, ha nem tudtok beugrani a Wave lemezboltba (6. ker. Révay köz 1.). Könyvesboltokban utána se lesz kapható a mű, kizárólag ezen a honlapon keresztül, illetve ugye a Wave-ben, de akkor már teljes áron. A Silenos egyébként még olyan zenekarokról jelentetett meg méltatlanul elfeledett könyveket, mint a The Cure, Placebo, Mano Negra, Manu Chao, Muse, Dave Gahan, vagy Chet Baker. További infók ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1812412975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum