RockStation

Így reagálnak kedvenceink Allan Holdsworth halálára

2017. április 18. - theshattered

allanholdsworth.jpgBizonyára mindenki hallotta a hírt, hogy a legendás gitáros, Allan Holdsworth 70 éves korában váratlanul elhunyt. Hogy mi okozhatta a sokakra hatalmas benyomást gyakorló, a szólólemezei mellett sok híres zenésszel megfordult húrmágus halálát, egyelőre nem tudni, de a zenészkollégák közül már többen is kifejezték részvétüket a különböző médiumokon keresztül. Ezekből válogattunk össze párat.

Mike Portnoy: "B*szki!!!!! Nyugodj békében, Allan Holdsworth.... Minden idők egyik legnagyobbja és úttörője... ha nincs Holdsworth, nincs Eddie Van Halen sem."

John Petrucci: "Sajnálattal hallottam Allan Holdsworth halálát. Hatalmas hatással volt a játékomra, egyben hihetetlen művész és újító volt, nagyon fog hiányozni."

 

Ryan Knight: "Ha valaha is élt egy idegen emberi testben, az Allan Holdsworth, újító állomás volt. Nyugodjon békében."

 

Alex Skolnick: "Hatalmas veszteség, igazi zseni. A zenéje sokak számára felfoghatatlan volt (be kell vallanom, nekem is), de zseniális, megalkuvást nem ismerő, nagyhatású zenész volt."

William DuVall: "Először Jean-Luc Ponty Enigmatic Oceanján robbantotta le a fejemet ez az ember. Nyugodjon békében!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6712432461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum