RockStation

A Slayer "még meglátja", hogy lesz-e új album

2017. április 24. - theshattered

0slayer2015_12.jpgMár két éve, hogy megjelent a Slayer legutóbbi nagylemeze, a Repentless, mely az első olyan album volt, amin már nem játszott a 2013-ban elhunyt Jeff Hannemann. Tom Araya és Kerry King azóta is turnéztatja az anyagot, viszont nem tudják még, hogy hogyan tovább, illetve mit hoz majd a jövő. Legalábbis ha hihetünk Araya úrnak.

"Nem is tudom. Azt tudom, hogy amikor felvettük magát a lemezt, volt egy csomó zenénk. Amikor majd befejezzük a jelenlegi dolgainkat, le kell majd ülnünk és megbeszélni a továbbiakat. Én és Kerry épp a zenekart a befejezésig érintő üzleti ügyek utolsó részeit próbáljuk rendbe tenni. Mivel Jeff meghalt, nem sikerült eddig megtenni ezeket, nem zártunk le semmit, még mindig dolgozunk rajta, aztán meglátjuk. Majd kiderül, hogy hogyan alakulnak a dolgok és hogy lesz-e majd új lemez."


Persze Kerry King, ahogy korábban jelezte, még le akarna egy albumot gyártani, ami szerinte leghamarabb 2018-ban jöhet majd ki, de mint tudjuk, kettőn áll a vásár, Tom Arayának is bele kell majd egyeznie az egészbe. Bár a fentiek alapján sokat nem tennénk rá (viszont ugye van az a pénz).

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8012448223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum