RockStation

Black Sabbath és Crowbar - Nyomasztó Primitive Man feldolgozások

2017. április 26. - csubeszshuriken

18010499_1359970457382030_7660939540453412469_n.jpgKevés nyomasztóbb dolgot dobtak lemezre az elmúlt években, mint a denveri Primitive Man első albuma.. A lassan négy éve megjelent Scorn a maga hét szerzeményével inkább megdöbbentette, mint elkápráztatta az underground zenében jártas fejeket. A súlyos trió pedig néhány split és egy szintén mokány kislemez után, most új stúdiólemezen dolgozik, ami az év második felében fog majd megjelenni. A stúdióban az új cuccok mellé pedig raktak egy kis extrát is az arcok.

A múlthéten két drone, ambient próbálkozást dobtak fel a bandcamp oldalukra. Most pedig egy Black Sabbath és egy Crowbar feldolgozás is publikussá vált. Amiket amikor az említett bandák feljátszottak a maga idejükben, senki sem hitte volna, hogy arra lehet még súlyt dobni, néhány lapáttal. Pedig de. A Primitive Man megpakolta. Akik a pletykák szerint valamikor az év vége felé talán Budapestre is ismét ellátogatnak. Addig meg itt vannak ezek...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1212454979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum