RockStation

Sunset – Self-Mutililation klippremier a teltházas lemezbemutató koncertjükről

2017. április 26. - sunthatneversets

sunset_concert_01.jpg

A budapesti Sunset, a We Are Eternity című nagylemezének nyitódalára forgatta új klipjét. A képsorok a márciusi teltházas lemezbemutató koncertjükből készültek, mely a zenekar pályafutásának egyik legfontosabb mérföldköve volt. A csapat tagjai rendkívül büszkék arra, hogy a közönségük ilyen odaadó közösségé avanzsált, ahogy azt a klipben is látható.


A dal tipikus metál mészárlás, ám zeneileg az egyik legtechnikásabb tétel az albumról. A cím negatív hangvétele valójában pozitív üzenetet közvetít. Arról az érzésről mesél a szöveg, amikor az ember életének bizonyos területe nem működik, hiába hitegeti magát. Aztán a hitegetést átcsap bizonyságba és annak dacára, hogy az adott dolog – legyen az barátság, párkapcsolat, munka stb… - nélkülözhetetlennek tűnik, az ember dönt és megcsonkítja magát a nem működő végtagtól, ami eddig lebilincselte.

Május 3-án (szerdán) a csapat INGYENES koncertet fog adni a Gozsdu Manó Klub színpadán. Ezután a zenekar jó ideig nem fog koncertezni a fővárosban, tehát érdemes őket most elcsípni. A koncert, a hétköznapi napra való tekintettel legkésőbb este 10 órakor befejeződik.

A We Are Eternity című nagylemez már kapható limitált, exkluzív digipak csomagolásban! Keresd a koncerteken és a jobb lemezboltokban, vagy rendeld meg most a metalshop.hu oldalon! Hallgasd a Spotify, Deezer, vagy Apple Music kinálatából. Töltsd le a Google Play, vagy iTunes áruházból, vagy hallgasd meg teljes egészében a SUNSET hivatalos YouTube csatornáján.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1612454949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum