RockStation

Gilby Clarke-nak bejön a Guns N' Roses reunion

2017. május 11. - theshattered

gilby-clarke.jpgAbszolút jóságnak tartja az egykor a Guns N' Roses sorait erősítő, jelenleg éppen egy szólólemezen dolgozó Gilby Clarke a három GNR alaptag, Slash, Duff és Axl újraegyesülését. Az 1991-94 között a csapatban pengető, így a The Spaghetti Incident?-en is aktív szerepet vállaló gitáros szerint, aki egyébként annak idején a reunionból kimaradó Izzy Stradlin szerepét vette át a csapatban, nagy királyságként éli meg egykori társainak összeborulását.

"Már a kezdetek óta mondom, hogy ez egy fantasztikus dolog. Nagyszerű a rockzenének, igazi csúcsesemény! Mindannyian tudjuk, hogy a rockzene az elmúlt tíz évben min ment keresztül, így szerintem ez a turné segíthet az egésznek, hogy újra szem előtt legyen a műfaj.

Figyelj, én már azelőtt nagy Guns N' Roses rajongó voltam, hogy a zenekarba kerültem volna. Szerintem nagyszerűek voltak és nincs jobb érzés, mint Slasht és Axlt újra együtt látni, nagyon örülök nekik."

Ahogy fentebb írtuk, a gitáros 2003 után újra szólólemezen dolgozik, mely egyelőre még csak a dalírási fázisban van, a megjelenése egyelőre nem ismert.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2912496935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum