RockStation

Egy gótikus-horror-Rammstein show a Ghost következő terve

2017. május 23. - theshattered

0ghost2015_60.jpgNagy tervek vannak készülőben a mostanában nem feltétlen a zenei teljesítménye miatt szem előtt lévő Ghostnál. A csapat énekese / irányítója / mindenese, a nemrégiben az egész zenekart szélnek eresztő Papa Emeritus, azaz Tobias Forge a jövőbeli, nem kicsit grandiózus terveiről mesélt kicsit egy interjúban.

"A meglátásom szerint most a Ghost körülbelül az általam elképzelt színpadiasság maximum 30%-án üzemel. A koncepció persze mindig is egy izzadságszagú rock show lesz, de mindig is valami fentebbvalót akartam csinálni. Szeretnék egy többszintű, többszínpados aréna, vagy csarnokműsort csinálni, egy példa nélküli mindenre kiható élményt. Azt szeretném, ha a Ghost a Rammstein gótikus horror verziója lenne. Egyelőre nem mondhatok részleteket, de már dolgozunk rajta, hogy a Ghostot egy klasszikus musical részévé tegyük. Ez persze rengeteg erőfeszítést igényel, az egész csak a dalokon és a riffeken múlik.

Kell egy szervezőcég, aki csak arra van szerződtetve, hogy megcsinálja neked a melót. Legalább 2019-ig el fog húzódni, ráadásul meg kell írni a történetet, megkomponálni a zenét. Nem szabad alábecsülni, a végén már öt, vagy hat évnyi munka lesz benne. Már mindent megterveztem a fejemben, keressük a megfelelő partnereket a megvalósításhoz. Nem tudom, hol fogunk kikötni, de már építjük a kapcsolatokat. A West End, vagy a Broadway showk hihetetlenek. Remélhetőleg öt éven belül többet fogunk tudni. (nevet) Még csak most kezdjük a munkát, de már most van egy konkrét tervem a következő öt évre. Kis léptekben kell haladni. (nevet)"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7212532965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum