RockStation

Hamarosan visszavonulhat a KISS

2017. május 30. - theshattered

0kiss2010_11.jpgÚgy néz ki, hamarosan végleg leteheti a lantot a már több, mint 45 éve működő legendás rockgépezet, a KISS. A Paul Stanley és Gene Simmons által alkotott mag és a köréjük felsorakozó hol stabil, hol változó felállás (akiknek minden tiszteletünk!) ugyanis már egyre inkább benne van a korban, ezzel kapcsolatban nyilatkozott nemrégiben Gene Simmons.

"Mi vagyunk a showbiznisz legkeményebben dolgozó zenekara. Én több, mint 18 kilónyi tüskét és páncélt, meg hasonlót viselek egy húsz centis magasított talpon, miközben tüzet köpök, repkedek és még sok egyebet művelek. Ha Bononak, vagy Jaggernek - akiket mindannyian szeretünk - így kellene felöltöznie, egy óráig sem bírnák, mert egyszerűen nem. Viszont okosabb lenne, ha a U2, vagy a The Stones lennénk, mert elég lenne egy tornacsukát, meg pólót húzni és kész. De nem, nekünk a keményebb utat kell választani. Ezt már nem fogjuk tudni csinálni a hetvenes éveinkben, most 67 vagyok. Még egy pár évig csináljuk, aztán amikor úgy gondoljuk, hogy ideje menni, akkor megyünk, de a lehető legmegfelelőbb módon, egy hatalmas partyval. Azt szeretném, ha úgy csinálnánk, hogy az megrázza az egész bolygót. Valami nagy és világszintű és talán ingyenes dologgal."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2812549257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ser Vazul 2017.05.30. 13:18:11

Nagy fan vagyok,de itt az ideje. Röhejesek a 70feletti csapatok főleg az aszottfejü Stones-ék.

röf 2017.05.30. 14:10:34

Csoda, hogy eddig húzták, egyszámos brigád....

Baphomet 2017.05.30. 20:45:48

@röf - Egyszámos? Azért mert te egy számot ismersz (melyet sok-sok KISS rajongó gyűlöl is) még nem kell ilyen tájékozatlanul kritizálnod.
Vagy netán iróniának szántad? :D
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum