RockStation

Nick Raskulinecz lesz az új Alice In Chains lemez producere

2017. június 07. - theshattered

Alice-in-Chains.jpgAhogy már ti is tudjátok (legalábbis az Alice In Chains rajongókat reméljük), Jerry Cantrellék stúdióba vonulak, hogy elkészítsék a 2013-as legutóbbi nagylemezük, a The Devil Put Dinosaurs Here utódját. A csapat ismét azzal a Nick Raskulineczel fog dolgozni, aki sok egyéb más jelentős anyag mellett az AIC két legutóbbi nagylemezét is felügyelte.

Mike Inez basszer ezt mondta egy nemrégiben adott interjújában: "Haza fogunk menni, hogy megcsináljuk az anyagot, de tényleg. Az utolsó két korong Los Angelesben készült és nagyon jók voltak. Viszont én azt érzem, hogy 2017-ben ideje, hogy az Alice In Chains visszatérjen Seattlebe - hogy azt a vizet igyuk, hogy azt a levegőt szívjuk magunkba. A hozzám közelállók mind ott vannak. Az egész tele van történelemmel. Minden sarokhoz köt valami emlék - vagy valami őrült, vagy valami szép. Seattle egy nagyon különleges hely, főleg az év ezen szakaszában. A legjobb!"

Viszont a lemezhez még nincs kiadó, mivel az Universallal lejárt a kontraktusuk: "Nem tudjuk, hol fog a következő lemez kikötni. Valakivel majd szövetkezünk, aztán meglátjuk, mi lesz. Úgy értem, a Black Gives Way To Blue-t is saját pénzből finanszíroztuk, nem fogunk ilyeneken fennakadni. Az Alice egy világszintű zenekar, szóval egy jelentős kiadónak kell majd lennie, aminek megvan az infrastuktúrája, hogy a boltokban legyen akár kib*szott Szingapúrban, vagy vagy Dél-Amerikában, amikor ott koncertezünk... Vagy akárhol."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1912569263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum