RockStation

Húsz éves a Prodigy Fat Of The Land című lemeze!

2017. június 30. - csigaur

fatofthelandprodigy.jpg

Szép, kerek évfordulóhoz érkezett a The Prodigy harmadik lemeze, a Fat of the Land. 1997 június 30-án jelent meg, tehát 20 éves születésnapot "ünnepelünk". A zenekar egyébként július 21-én a debreceni Campus fesztiválon lesz látható és hallható. Aminek mi nagyon örülünk, ott is leszünk!

2012-es adatok szerint közel 10 millió példányban kelt el a Fat of the Land ( Amerikában 2.600.000), ami nem csoda, hiszen olyan mára már klasszikus és alap Prodigy tételnek számító dalok foglalnak rajta helyet, mint például a Funky Shit, a Firestarter, vagy a Smack my bitch up. Igazából az egész lemezt felsorolhatnánk, tényleg hatalmas anyag. Ennek örömére hallgassuk is meg - péntek délután van - , senkinek semmi dolga két napig- hangerőt fel!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3612630693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum