RockStation

Bomlás és rombolás - A Gatecreeper és a Ratlord Budapesten

2017. július 26. - csubeszshuriken

0007702954_10.jpgA death metal underground figyelmes követőinek nem biztos, hogy tud újat feldobni a következő két banda neve. A Gatecreeper tavaly megjelent Sonoran Depravation című nagylemezét ugyanis nem csak mi dicsértük a megjelenése tájékán. Az a lemez a füstben fojtó, tonna súlyos death metal legtöbb rajongójához a visszajelzésekből úgy tűnt, hogy simán eljutott. Bolt Thrower és Entombed hatásai, morózus mivolta pedig kapta a fejhajtásokat. Ők jönnek most át Arizonából egy tizenegy állomásos turnéra Európába.

Ehhez pedig megtalálták a lehetséges legpengébb turnépartnert, azaz a német Ratlord zenekart, akik bemutatkozó cuccának már mi is szenteltünk figyelmet. Akár a brémai underground két neves csapata a Systral és a Mörser, hardcore vonások és Bolt Thrower crust keveredik death metal sztenderdekkel. Ami összességében csúnya bulinak ígérkezik élőben. A bomlás és a rombolás jegyében. Természetesen. Lejjebb mindenképpen hallgass bele, ha nem vágod őket. De vigyázz, az addiktív potencia extrém magas!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5012690629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum