RockStation

Nem végleges a Lamb Of God feloszlása

2017. augusztus 14. - theshattered

lamb_of_god_2015_2.jpgA jelenleg is zajló Slayerrel és Behemothtal közös USA turnéja után szünetre vonul a Lamb Of God. Persze, ez nem új hír, már korábban közölték a nagyérdeművel, de Mark Morton gitáros mindenkit megnyugtatott: nem lesz ez egy végleges állapot, a háttérben folynak a munkálatok, lesz még mit hallgatni a csapattól, illetve a tagoktól a jövőben.

"Sokszor a szüneteltetés egy szubjektív dolog. Mert többször elvonulunk a nagyközönség elől abban az értelemben, hogy nem tudni mit csinál zenekar, nem hozunk nyilvánosságra dolgokat, nem adunk interjúkat és ehhez hasonlók, de ez nem jelenti azt, hogy nem dolgoznánk. Nagyon sok időbe telik, hogy megírjuk és felvegyük a lemezeket, amiket megjelentetünk, így sokszor eltűnünk a radarról és leülünk a popsijainkra, összerakjuk a zenéket. Aztán majd amikor kijön, és az emberek meghallgatják, csak ennyit tudnak mondani: "Ez meg honnan jött?"

Nagyon régen vagyunk már a zenekarban és egy nagyon kreatív zenekar egységes csapata vagyunk. Én személy szerint sosem fejezem be a zeneírást. Mindig írok valami zenét. Úgy vélem, hogy a Lamb talán egy kis időre most elvonul az emberek szeme elől, de ez nem azt jelenti, hogy ne csinálnék dolgokat. Azt hiszem, így tudnám a legdiplomatikusabban megfogalmazni. De egyáltalán nem fejeztük még be, nagyon sok remek dolog fog még jönni mind egyéni, mind közös szinten."

A Lamb Of God legutóbbi lemeze, a VII: Sturm Und Drang 2015-ben jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2112745752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum