RockStation

Speckó koncerten fog a volt énekesére emlékezni a Linkin Park

2017. augusztus 23. - theshattered

linkin_park_2017.jpgSenkinek nem új hír, hogy július 20-án öngyilkos lett a Linkin Park énekese, Chester Bennington. Lévén, hogy abszolút mainstream zenekarról van szó, a híd oda-vissza bejárta az internetet, sőt, még a híradásokba is bekerült, aki akarja, minden egyes részletnek utána tud nézni az üggyel kapcsolatban. Viszont az kérdéses volt, hogy mihez kezd nélküle a zenekar. Annyi biztos, hogy a csapat tagjai együtt maradnak, de hogy a továbbiakban hogyan lesz, egyelőre még a levegőben lebeg. Egy biztos: egy speciális eseménnyel kívánnak tisztelegni az ikonikus frontember előtt.

Ezt az egészet egy Twitteres bejegyzésben (melyet lentebb találtok) jelentették be: "Szeretnénk megköszönni a rajongóinknak a világ minden tájáról a hihetetlen mértékű szeretet, ez erősítette meg a lelkünket, hogy keresztül tudjunk menni ezeken a nehéz időkön. Mind az öten nagyon hálásak vagyunk a támogatásotokért, ahogy felépülünk lassan, elkezdjük tervezni a Linkin Park jövőjét is. Most éppen egy los angelesi nyilvános eseményen dolgozunk, amivel Chester emléke előtt szeretnénk tisztelegni. Hamarosan megosztjuk veletek a részleteket is.

Béke és szeretet."

A csapat haláleset utáni hivatalos nyilatkozatát ITT találjátok. Ahogy sejthető is, a zenekar nem áll le, de hogy ki lesz Bennington utódja, még kérdéses.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3812773648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum