RockStation

Miért is megyünk Melvins koncertre?

2017. augusztus 25. - KoaX

 TheMelvins2012.jpg

Nos, összeszedtünk pár okot, hogy miért is fogunk ellátogatni OKTÓBER 24-ÉN Bécsbe az Aréna nevezetű szórakozóhelyre. Ha esetleg téged is hajt a kíváncsiság, akkor izomból kattints az egérrel a tovább gombra!

A tavalyi lemondott budapesti koncert mindenkinek eléggé rosszul esett, így reménykedtünk abban, hogy pótolva lesz a hajós buli. Egyelőre erre még nem került sor, de mi azért nyakunkba vesszük a világot és megnézzük a Melvinst Bécsben!

Az egyik okunk, hogy roppant kíváncsiak vagyunk arra, hogy a cipőbámulós Redd Kross milyen lehet élőben. Tuti lesz circle pit és ott akarunk lenni a magjában. Kis ízelítő...

Miután túl éljük a gyűlölettel teli előzenekart nem fog ránk más várni, mint egy gyönyörű szép királynő. Illetve...nagyon bízunk benne, hogy ott lesz.

De, ha esetleg nem jönne el a királynő még akkor is lesz elméletileg egy-két mézes csupor, amibe belenyalhatunk.

Ellenben, ha nem lenne csupor, se méz akkor is még lesz esélyünk elmondani a bánatunkat a lovacskának.

Azért ezek az opciók még mindig sokkal jobbak, mint mondjuk egy förtelmes csaj mellet ébredni másnaposan, nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3212776178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum