RockStation

Életrajzi könyv készült Angus Youngról, Brian Johnson újra színpadon énekelt

2017. augusztus 28. - theshattered

ACDC-2014.jpgNagy volt a csend az AC/DC körül mostanában, ami nem is csoda. Angus Young körül a zenekar mindenféle okok miatt lemorzsolódott, így az Axl Rosezal lenyomott turné befejezte után igazából a "klasszikus" felállásból senki nem maradt az iskolarucis legenda mellett (jó, mondjuk Steve Young és Chris Slade is játszott már a zenekarban, de értitek, mire gondolunk). Ez a szünet kitűnő alkalmat adott a gitáros számára, hogy könyvbe diktálja az életét, mely a mai napon meg is jelent. További fontos hír a zenekarral kapcsolatban, hogy az énekes, Brian Johnson újra visszatért a nagyszínpadra, igaz, még csak a Musehoz ugrott be egy szám erejéig, viszont videót máris tudunk mutatni róla.

Akkor lássuk szépen, sorban! Az előtt említett könyv angol nyelven a mai napon jelent meg, a főhősről a szerkesztő, Jeff Apter a következőket árulta el: "Sosem kerülhetsz közel hozzájuk, sosem adnak interjúkat. Ráadásul nem is a legjobb interjúalanyok. Inkább beszélnek gitározás közben, mint hogy normális interjút adjanak. Egyszer, amikor a Rolling Stonenál voltam, Angus adott nekem egy interjút, de vele is csak úgy voltam, hogy rendben van, de azért nem egy Bruce Springsteen. Nem fog neked ott ülni és hegyi beszédet tartani a rock and roll komolyságáról és szükségességéről. Nem az a fajta. Inkább csak odaver a gitárjátékával. Szóval ha esetleg még lehetőséget is kapsz, jó eséllyel nem fogsz sok sztorit hallani, hogy őszinte legyek. Ő nem olyan karakter. Olyan, mint egy kis öregember. De amikor bedugja a gitárját és felveszi az iskolai egyenruhát, valami történik vele. Hirtelen átalakul. Azt mondja, hogy az egyenruha megadja neki azt a szabadságot, hogy egy másik karakter legyen, ne Angus Young, hanem valaki teljesen más. Színpadon kívül kicsit introvertált. Nem iszik, nem drogozik. A legnagyobb élvezete egy kancsó tea, amit a bulik után iszik meg, hogy ne száradjon ki. Nem megy el bulizni sem. A koncertek után visszavonul a hotelszobájába. Harmincöt éve él házasságban ugyanazzal a nővel."

Ha érdekel titeket a könyv, egy kis angol nyelvű részletet ITT már el is olvashattok.

thelifeofangusyoungbook.jpg

Szombat este megtört a jég, Brian Johnson az elhúzódó hallásproblémái és annak kezelése után újra színpadra lépett. Ahogy írtuk, a Muse volt a szerencsés formáció, akikkel a Back In Blacket énekelte el. A fellépés a következőképpen sikerült:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4212784712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum