RockStation

...akkor hangolódjunk kicsit a Queen koncertre!

2017. október 17. - theshattered

queen-adam-lambert.jpgReméljük, senkinek nem új hír, hogy a jövő hét szombaton, azaz november 4-én fennállása során negyedik alkalommal is Magyarországra látogat a Queen. A legendás 1986-os koncert óta persze már egyszer sem Freddie Mercury állt már a zenekar frontján, az előző két alkalommal Paul Rodgers énekelte el nálunk a rocktörténelmi jelentőségű tételeket, most pedig, ahogy várható is volt, a 2011 óta a Queenben éneklő extravagáns Adam Lamberttel fognak eljönni hozzánk. Hogy fel tudjatok készülni a várhatóan igen erős bulira és hogy persze barátkozzatok kicsit az "új" énekessel, összeszedtünk nektek pár koncertfelvételt, aztán pedig irány az Aréna!

 

 

 

 

 

 

 


A zenekar ígérete szerint a budapesti koncerten a szokásos, kimaradhatatlan dalok és felfrissített látványvilág mellett néhány sosem játszott ritkaság, valamint az idén negyven éves News Of The World album is kiemelt hangsúlyt fog kapni.

Az éhesebbeknek pedig itt egy tavalyelőtti teljes riói koncert:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6412993874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum