RockStation

Ártatlannak vallotta magát emberrablási és nemi erőszak ügyben a Decapitated (JAVÍTVA)

2017. október 25. - theshattered

decapitated_2017.jpgHivatalosan is ártatlannak vallja magát a lengyel death metal csapat, a Decapitated a szeptember óta tartó emberrablási és nemi erőszakkal kapcsolatos ügyben. A zenekar szeptember óta van börtönben, azóta, hogy állítólag az augusztus 31-i spokane-i koncert után két nő a fenti vádakkal élt ellenük.

A lengyelek, akiket két napon, külön hallgattak meg, végig tagadták a vádakat, tartják is magukat, viszont még nem távozhatnak a börtönből, a tárgyalássorozat csak ezután kezdődik. A fejenkénti 100000 dolláros óvadék továbbra is él a szabadlábon történő védekezéshez, egészen addig, amíg a másik érintett felet is meghallgatják az ügyben.

Az előzetes meghallgatások után a tárgyalássorozat december 18-án kezdődik, viszont lehetséges, hogy a jövő évre is eltolódik annak lezárása.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6313081634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum