RockStation

A Place To Bury Strangers az A38 Hajón

2017. november 03. - sunthatneversets

aplace.jpg

November 8-án ismét Budapesten lép fel a gitáros-zajzseni Oliver Ackerman vezette A Place To Bury Strangers! Az A38 Hajón fellépő trió egészen egyedi, és egészen zseniális amalgámját gyúrta össze a noise rocknak, az indusztriálnak és a pszichedelikus rocknak. Az eddig megjelent négy lemezből ugyanúgy kihallani a Psychocandy-érás The Jesus And Mary Chain véreres szemű gitárnyúzását, mint a The Sisters of Mercy tánctér-kompatibilis goth rockját. Az őszi klubszezon egyik leghangosabb estéjén valószínűleg mindkét oldalukból ízelítőt adnak majd, egy súlyos klubkoncert keretében.

Napjaink egyik legizgalmasabb noise rock zenekara előtt Európa egyik legizgalmasabb friss zenekara bizonyít majd: a belga Brutus a hardcore-punkból, a shoegaze-ből és a black metalból alakította ki saját formanyelvét, aminek köszönhetően idei nagylemezük, a 'Burst' egyaránt meghódította a kritikusokat és a Church of Ra zenekarain szocializálódott ínyenc közönséget. A Szigetes koncertet követően pedig végre fülledt klubhangulatban is megtapasztalhatjuk, miért mérik a triót már most a Converge, a Birds In Row és az Oathbreaker mércéjével. Az estét pedig a dán lánytrió, a Baby In Vain nyitja majd. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr413151364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum