RockStation

Offspringet dolgozott fel a Five Finger Death Punch

2017. december 02. - theshattered

five_finger_death_punch_2015_3.jpgTegnap jelent meg a Five Finger Death Punch válogatáslemeze, az A Decade Of Destruction címre keresztelt egylemezes slágergyűjtemény két új dallal. Erről már egy tételt, a Troublet korábban megismerhette a nagyközönség, viszont ez a feldolgozás, a Gone Away egészen a megjelenésig váratott magára. Érdekesség, hogy eredetileg ez a The Offspring szerzeménye, ami valljuk be, váratlan fordulatnak is mondható Báthory Zoliéktól.


További érdekes infó a zenekar tájáról, hogy platinalemez lett a csapat 2011-es American Capitalist és 2013-as The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell, Vol. 1 korongja, melyek így betársultak a War Is The Answer mellé, amely tavaly érte el ezt a szintet.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8413409617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum