RockStation

Budapestre jön a Stone Sour!

2017. december 11. - theshattered

stone-sour-2017-press-pic-supplied.jpgAhogy a Barba Negra belengette, meg is érkezett a jövő évi lista első nagy, külföldi neve, ami nem más, mint a Corey Taylor vezette Stone Sour. Ahogy a korábban megmutogatott, sejtelmes promó videókból is tudni lehetett, ők még nem jártak Magyarországon korábban (egyszer mondjuk majdnem, de elmaradt a buli), úgyhogy egy rendes arcbontásra kell számítani június 25-én.

Ötödik évadját nyitja meg áprilisban Budapest egyik legkedveltebb szabadtéri koncerthelyszíne, a Barba Negra Track. Az évforduló alkalmából számos nagy meglepetéssel készülnek a szervezők, az első ilyen az amerikai Stone Sour koncertje. A Slipknot-frontember Corey Taylor másik zenekara 2018. június 25-én érkezik a fővárosba, a „Hydrograd” című új album lemezbemutató körút kapcsán.

A Stone Sour a ’90-es évek elején alakult, de első lemezüket csak 2002-ben jelentették meg. A cím nélküli debütáló albumot eddig további öt követte. A zenekar idén nyáron a Korn társaságában turnézott az Egyesült Államokban, jelenleg épp európai lemezbemutató turnéjuk zajlik, amelyet jövő nyáron folytatnak a kontinensen és első alkalommal Magyarország is bekerült a menetrendbe. A hazai koncertre 2017. december 15-én indul a jegyértékesítés, a hagyományos jegyek mellett különböző rajongói csomagok megvásárlására is lesz lehetőség, köztük meet & greet típusú csomagra is.

Facebook eseményt ITT találjátok, a legfrissebb, idei Hydrograd lemezről ITT írtunk.

bp18.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8513470383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum