RockStation

My Old Town – Akusztikus Asphalt Horsemen koncert Gödöllőn

2018. január 02. - magnetic star

asphalt_horsemen_godollo.jpg

Számos hazai és külföldi koncert után hazai pályán készül valami különlegesre a gödöllői Asphalt Horsemen. Január 27-én a helyi Művészetek Háza ad otthont annak a nagyszabású eseménynek, ahol a Fonogram díjas lovasok akusztikus hangszerelésben vezetik elő az eddig megjelent két albumuk dalait. Ily módon a két órás előadás valódi esszenciája lesz a southern hatású rock muzsikában utazó négyesfogat eddigi nyolc évének, ráadásul igazán egyedi, exkluzív körülmények között.

A zenekar tervei szerint többek között olyan vendégek emelik majd tovább az est fényét, mint Szabó Attila (Csík zenekar), Ferenczi György (F. Gy. és a Rackajam), Vidák Róbert (Kowalsky meg a Vega), Szitha Miklós (Talamba Ütőegyütes), Hegyi Kolos (Stereochrist, Magma Rise), Jesse James (ex-Hollywood Rose), valamint vokálok terén Pocsai Kriszta és Varga Lilla. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr213540133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum