RockStation

Whatsapp-on pattintotta a két Sodomos társát Angelripper

2018. január 09. - theshattered

sodom_2016.jpgA hétvége egyik legnagyobb metalzenei híre volt, hogy egyik napról a másikra megvált a zenekari társaitól a Sodom vezére, Thomas "Angelripper" Such. A gitáros Bernd "Bernemann" Kost és a dobos Markus "Makka" Freiwald nem éppen a legszebb módon voltak kénytelenek búcsút inteni a veterán bandának és ennek a Facebookon keresztül hangot is adtak. Angelripper elmondása szerint friss és éhes zenészekkel tervezi újrakezdeni a zenekar életét.

"Tom már rámutatott a közleményében, hogy jelentősen eltávolodtunk egymástól. Valóban, a tiszteletről kialakított képünk és a zenébe fektetett munkánk egyre inkább eltért egymástól. Továbbá a Tom által lemondott turnés ajánlatok is csalódással töltöttek el.

A lenyűgöző fogadtatások után nagyon vártuk, hogy elkészítsük a Decision Day utódját, ráadásul már nagyon sok dalötletet felvettünk. Sajnos Tom nem osztotta a lelkesedésünket. A WhatsAppon keresztül szakította meg velünk az együttműködést, anélkül, hogy meghallgatta volna akár egy új ötletünket is.

Természetesen nem könnyű számunkra otthagyni a Sodomot. A zenekar hatalmas részét töltötte ki az életünknek, ezzel azonosítanak minket. De nem hagyjuk abba, amit szeretünk csinálni. Közös erővel keresünk egy új bandát és meglátjuk, mit hoz a jövő.

A szívünkben a Sodom tagjai maradunk, még ha Tom nem is tart velünk ezután."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5413559913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum