RockStation

Előtte - utána: Ilyen volt eredetileg az új Trivium album egyik dala

2018. január 20. - theshattered

0trivium2016_34.jpgA március 29-én újra a hazánkba látogató Trivium legutóbbi nagylemeze a The Sin And The Sentence tavaly év végén jött ki és be kell vallani, igen összekaparták magukat a srácok az előző, Silence In The Snowra keresztelt koronghoz képest. Az eddigi munkásságuk talán egyik legjobbját leszállító floridaiak egy korábbi, Matt Heafy által egy másik, végül meg nem valósuló zenekar számára írt dalt is felpakoltak a CD-re, a The Wretchedness Insideot, melynek a kvázi demós és albumverzióját is megtaláljátok lentebb, hogy jusson némi finomság erre a hétvégére is. Az, hogy kinek melyik verzió jön be jobban, már egyéni ízlés kérdése, de jó vitaindító lehet egy pofa sör mellett.

 


A koncert Facebook eseménye ITT található. Pluszbónuszként pedig következzen az In Vain nevű zenekar új dala, a Soul Adventurer, melyben természetesen Heafy úr vendégszereplése hallható, nem is akármilyen körítés mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8313589673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum