RockStation

Thirty Seconds To Mars a Strand Fesztiválon!

2018. január 29. - theshattered

thirty-seconds-to-mars-new-single-920x584.jpg

Újra Magyarországra, azon belül is Zamárdiba látogat a Jared Leto alapította Thirty Seconds To Mars. Az amerikaiak legutóbb 2013-ban jártak hazánkban, az azt megelőző években rendszeresen megfordultak a Sziget és a Volt fesztiválon is. Most pedig a Balaton a cél!

A hivatalos sajtóközlemény az alábbi:

Igaz a hír: az idei STRAND Fesztiválra a Balaton partjára érkezik az Oscar-díjas Jared Leto zenekara, a Thirty Seconds to Mars és a francia DJ-producer, Kungs – tudtuk meg Lobenwein Norberttől, a MOL Nagyon Balaton főszervezőjétől. A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció szervezésében augusztus 22-25 között Zamárdiban zajló STRAND Fesztiválra korábban már Robin Schulz, Sigala és Ákos részvételét jelentették be. Kedvezményes jegyek május 31-ig válthatók a www.strandfesztival.com oldalon és országszerte a jegyirodákban.

20 éve alapította az Oscar-díjas színész-zenész Jared Leto a Thirty Seconds To Mars rockzenekart, akik 2005-ben megjelent második lemezükkel lettek világhírűek. Az élőben is rendkívül energikus zenekar azóta teltházak előtt turnézik, és nagyon úgy néz ki, 2018 is az ő évük lesz: pár napja jelent meg egy újabb kislemez a hamarosan érkező ötödik lemezükről. A magyar közönség egyik kedvence ezúttal a STRAND Fesztiválon zúz majd egy hatalmasat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9213612795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum