RockStation

Az Ørdøg és a Stone Sour nyerte az idei Fonogramot

.... mármint a rock/metal kategóriákban

2018. március 08. - sunthatneversets

ordog_2016.jpg

Március 7-én este a Várkert Bazár adott ismét otthont az év legjobb könnyűzenei teljesítményeit díjazó Fonogram – Magyar Zenei Díj gálaestnek, melyet az ATV közvetített élőben.

12 hazai és 6 külföldi kategóriában a zenei újságírókból, rádiósokból, zenészekből, producerekből és további szakemberekből álló zsűri szavazatai alapján két fordulóban dőlt el, hogy a zenei szakma mely hangfelvételeket tartotta az elmúlt év legkiemelkedőbb zenei alkotásainak. Az év hazai hardrock- vagy metalalbuma vagy hangfelvétele az Ørdøg Sötétanyag lemeze lett, míg az év külföldi hardrock- vagy metalalbuma vagy hangfelvétele címet a Stone Sour vitte el a Hydrograd lemezzel. A 18 kategória győztesei megtalálhatók IDE kattintva. A nyerteseknek innen is gratulálunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1213723780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum