RockStation

The Saw - Új videóval jelentkezett az Archaic

2018. március 13. - sunthatneversets

archaic_band.jpg

A rendkívül pozitív visszhangot keltő új Archaic lemezről ez már a második dal, amely mozgóképet kapott.

"Egy átlagos nap jópár holttestre bukkant a telephelyi portás egy eldugott raktárrészen. A rendőrségi helyszínelés során tüzetesen átnézték a szomszédos zenekari próbatermeket is, ezek közül a leggyanúsabb az volt, amiben még búgtak az erősítők a rég otthagyok sörök savanyú szagában, és a falon egy hatalmas ARCHAIC felirat árválkodott.
Egy patkányarcú srác vigyorogva somfordált oda egy darabokra tört videokamerával, amit kukázáskor lelt, hátha valami kis jutalom leesik neki a láncdohányos nyomozóktól, de csak egy földről felkapart elfojtott cigaretta lett a jussa.
A következő képsorok a sérült memóriakártyáról származnak..."

A lemezbemutató koncert pedig március 14-én lesz, a The Return Of The Living Thrash esten, együtt a Reasonnel, Sonedirttel és az At Night I Fly-jal. Mindegyik zenekar speciális műsorral készül, és a merch pult is gondosan fel lesz töltve.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8813735218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum