RockStation

Itt a Beerzebub új klipje!

2018. március 19. - KoaX

bzb_promo.jpg

Már bemutattuk nektek a Mosonmagyaróvári Beerzebub zenekart, akik a 90-es évek rap metal vonalát élesztették ujjá a semmiből. Most itt van a legújabb klipes daluk, a Kínképző. A zenekar nem totojázik, az üzenetüket és a klipet a hajtás után megtalálod!

"Üdvözlet! Elkészült a legújabb szöveges mozgófilmünk a Kínképző dalunkra, ami nevéhez hűen nem tartalmaz barátságos jeleneteket. Tudjuk, hogy sokszor a csapból is ez folyik és sokak számára felháborítóak ezek a dolgok, amikor napi szinten szembesülünk velük, de addig amíg állandóan csak a vállvonogatás és a közöny a reakció ezekre a tényekre, esetleg egy "többet nem nézem meg" kijelentés, addig kell, hogy újra és újra eljusson a tudatunkig, hogy milyenek vagyunk valójában"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4013750646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum