RockStation

Új dal és videó a New Friend Requesttől

"Fontos trendinek lenni, de attól mi még rockerek vagyunk!"

2018. április 12. - sunthatneversets

nfr_promo_1.jpg

Minden, ami igaz címmel jelent meg a lemezbemutató koncertjük előtt álló, modern metál vonalas New Friend Request zenekar legújabb klipes száma. A dal az április 20-án Dürer Kertben bemutatásra kerülő Nem kel fel a Nap névre keresztelt nagylemezük előzetese. Az új klipet hagyományhűen az énekes, Kerecsen László által vezetett [S]SYNDROME PRODUCTION készítette.

"Fontosnak találtam, hogy a dal és a klip megint összhangban legyen egymással - mondja a frontember, Kerecsen László. Ebben a nótában erő és indulat van, amit közös energiával tudunk csak kifejezni és átadni.

Nem véletlenül szerepelünk először közösen a képeken és vontuk be a közönséget is ebbe a dologba. Úgy érzem, hogy ez a dal egy tipikus koncert nóta lesz, amire meg fog mozdulni a ház és ezt az energiát akartuk visszaadni a klipben, mindenféle túlgondolás nélkül. Nem akartunk sem sztorit, sem profi színészeket, extravagáns helyszínnel és csillivilli technikával, hiszen ebben a dalban ezeknek nincs helye. Kompromisszummentes szövegről és mocskos riffekről beszélünk, amik szerintünk így tudnak a legjobban érvényesülni. Tudjuk, hogy egy hozzánk hasonló modern metál zenekarnak 2018-ban már már fontos trendinek és divatosnak lenni, de attól mi még rockerek vagyunk!"

A formáció először a Dürer Kertben fogja élőben bemutatni az új dalt április 20-án. A koncerten fellép még az Alvin és a Mókusok road csapatából összeállt A Király Halott zenekar Nyíregyházáról, valamit a miskolci Anchorless Bodies, akik a jelenlegi Európa turnéjuk budapesti állomásának hiányát pótolják be ezen a rendezvényen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9113827710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum