RockStation

NFR - Kockázat Nélkül-klippremier és dupla koncert Budapesten!

2023. október 27. - sunthatneversets

nfr_things.pngA jövőre jubileumot ünneplő modern metal csapat november 3-án és 4-én dupla koncertet ad a 15 éves Dürer kertben.

A rendhagyó hétvégéről a csapat frontembere Kerecsen László 'Leci' a következőket mondta:
,,Minden fővárosi koncertnél próbálunk megragadni egy olyan aktualitást, ami nekünk és a közönségnek is különlegesebbé teszi ezeket az "itthoni" bulikat, ilyen volt például a legutóbbi 100. koncert is az A38 hajón. A dupla hétvége ötlete onnan jött, hogy a legutóbbi Dürer kertes fellépésünkre már a buli előtt 1 hónappal elfogyott az összes jegy, így logikus lépés volt a visszatérést már egyből két napra tervezni, viszont nem szerettünk volna önismétlők sem lenni, így jött az ötlet, hogy a két estén, két eltérő tematikájú programmal és vendégfellépőkkel készüljünk, amit úgy veszünk észre, hogy a közönség is nagyobb izgalommal és örömmel fogadott.

A Dürer egy igazi kultikus underground múlttal rendelkező helyszín és mivel mi nagyon közvetlen zenekarnak tartjuk magunkat, fontosak számunkra a rajongói visszajelzések és minden olyan mozzanat, amikor együtt tudunk rezdülni a közönséggel, így ez egy remek táptalaja lesz annak, hogy egy igazi klasszikus, egymás arcába kiabálós, színpadról beugrálós bulit csapjunk a srácokkal, akiket már ennyi év távlatából, inkább barátainknak tartunk mint sem rajongóknak."

Az, hogy a zenekar milyen hangulatot tud teremteni a színpadon, arra egyből választ kapunk a banda legfrissebb videóklipjéből, amit a tavaly év végi lemezbemutató koncertjén rögzített az Akvárium Klubban.

A rendezvény nyitónapján az NFR első két lemeze, míg a másodikon a legfrissebb "Kockázat Nélkül" album dalai lesznek terítéken, illetve több olyan nóta is elhangzik majd ezen a hétvégén amit a zenekar ezelőtt még soha nem adott elő élőben a színpadon. A banda külön erre az alkalomra gyártott limitált merch cuccokkal is készül, hogy a látogatók ne csak vizuális, hanem kézzelfogható emlékeket is vigyenek haza magukkal a buli után.

A hétvége vendégzenekarai a Phoenix Rt, a Foxriver, az Evermind, valamint a No Last Page lesznek. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8118243643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum