RockStation

Körülbelül tíz dal már kész az új The Offspring lemezhez

2018. április 13. - theshattered

offspring2018.jpg2012. Ekkor jelentkezett új nagylemezzel legutóbb a kalipunk-zászlóshajó The Offspring, közben csak egy dal látott napvilágot, a lent is megtalálható Coming For You. Lazán mondhatjuk, hogy ez nem kevés idő, de legalább már észrevenni a fejleményt: az Anti-Flag társaságában június 12-én Budapestre látogató legendák gitárosa, Noodles szerint már tíz nóta albumkész állapotban figyel, azaz várja, hogy az örökkévalóság része legyen.

"A lemez elkészítése egy kicsit sok időbe telik, de szerintem nagyon is meg fogja érni a várakozást. A stúdióban mostanában sokat dolgozunk Bob Rockkal és épp a vége felé járunk. Már tíz dal készen van és még van egy pár, aminek csak szöveg kell. Aztán még talán csinálunk egyet vagy kettőt és úgy lesz teljes a téma."


A koncert hivatalos Facebook eseményét IDE KATTINTVA éritek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8813831474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum