RockStation

Nézd meg a Kornos Headről szóló dokumentumfilm trailerét!

2018. április 25. - theshattered

brian-head-welch.jpgMájus 5-én a Dallasi Nemzetközi Filmfesztiválon debütál a Korn gitárosáról, Brian "Head" Welchről szóló dokumentumfilm, a Loud Krazy Love. A film maga a héthúrost nyűvő nu metal legenda és kislányának közös történetét fogja felgöngyölíteni, azaz egy körülbelül húsz éves időszakot benne a Korn fénykorával, az onnan való kilépésével, az oda való visszatérésével és persze az ezek közötti évekkel. A film előzetesét lentebb találjátok.

"Az életemben nagyon sok olyan dolgot tettem, amit megbántam már, bárcsak meg tudnám változtatni. Nagyon ijesztő tud lenni. De az egész, a Kornnal és a családommal töltött idő lejátszódik a szemeim előtt ebben a filmben és látom a pozitív dolgokat, amelyek pont ezekből a legszégyenteljesebb és legpusztítóbb tévedésekből fakadtak. Nincsenek szavak, amelyekkel le tudnám írni a hálámat. A csapatom egy nagyon különleges filmet készített, már alig várom, hogy az egész világ láthassa."

Magyar vetítési időpontokról egyelőre még nem tudunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2513868142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum