RockStation

Hát, ő lenne a Kiss Guy

2018. április 29. - theshattered

yvc5ipld5yv22uienx7krs-970-80.jpgKi is ez a nem kicsit mázlista Kisses arc, aki egy elég nagyot pörgetett a Foo Fighters egyik koncertjén? A Neve Yayo Sanchez és ahogy többen is sejtettétek, tudtátok, nem nyeretlen kétévesről van szó, hanem egy kipróbált gitárosról, aki részt vett a Loudersound 2007-es Rock 'N' Roll Fantasy campjén is. Itt van néhány dolog róla, melyet az egyik vele készült interjúból ragadtunk ki.

- Talán mondani sem kell, a Kiss az egyik gyerekkori kedvenc csapata.

- A figyelmet egy nagy, sárga táblával hívta fel magára, melyet a koncert elején lebegtetett, amíg valaki le nem cseszte, hogy takarítsa el az útból.

- Ha a tábla nem lett volna elég, az arcfestés is segített abban, hogy felhívja magára a figyelmet, de nyilván kellett a nagy sárga felirat is ahhoz, hogy beteljesüljön a cél, amiért nagyon is hálás a zenekarnak.


- Nyilván azért felnyomta benne az adrenalint, hogy felhívták, de aztán átváltott természetesbe, a többi meg ott van a videón.

- Miért pont a Monkey Wrench? Az egyébként a Y nevű zenekarban gitározó Yayo elmondása szerint a dal punkos lendülete és pumpáló adrenalinlökete miatt szerette volna ezt elpengetni.

- És ami a legfontosabb: határozottan állítja, nem volt előre megrendezve a dolog, egyszerűen csak bízott magában és összejött a dolog.

A teljes interjút IDE KATTINTVA éritek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9113878920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum