RockStation

Jön a Beastie Boys könyv, itt van róla néhány részlet

2018. május 16. - theshattered

1200px-beastie_boys_compo.jpgAdam Yauch halála óta értelemszerűen megszűnt a Beastie Boys aktivitása. Igaz, hivatalosan 2014-ben jelentették be a csapat feloszlását, de már 2012 óta nem volt semmi érdemi esemény a banda körül, kivéve, hogy már azután nem sokkal is lebegtették egy könyv kiadásának hírét. Hölgyeim, Uraim, eljött az idő! Kiadásra készen áll az (egyelőre még csak angol nyelven) megjelenő mű, mely 592 oldalon keresztül kalandozva viszi el a rajongókat a múlt legszebb pillanataiba, benne természetesen hegyekben álló érdekességekkel.

A könyv, habár már előrendelhető, hivatalosan csak október 30-án fog megjelenni, úgyhogy még talán egy picit türelmesnek kell lennie a fanatikusoknak. Magyar nyelvű kiadásról egyelőre nem tudunk.

További részletek a könyvről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1913958364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum