RockStation

Hodorly Wars - A Megadethtel zenélt a Trónok Harca színésze

2018. június 27. - theshattered

hodor-megadeth.pngA Trónok Harcától nem áll távol a metal, mint műfaj, elég csak arra gondolni, hogy Scott Ian és a Mastodon legénységének egy része is már megjelent különböző szerepekben a nagysikerű sorozat részeiben. De most fordult egy picit a helyzet, a sorozat ment a metalhoz, mégpedig a Megadeth-fan Kristian Nairn, azaz Hodor képében, aki együtt jammelt kicsit a thrash-veteránokkal. A Holy Wars... The Punishment Dueról egy felvétel is készült, melyből kiderül, hogy a nem feltétlen sokszavas szerepet játszó színész gitárosnak sem másodrendű.

Hodor! Hold the door! Holy wars! @kristiannairn. He’s an incredible guitarist .#ukulele #gameofthrones #got @megadeth @gameofthrones

Kiko Loureiro (@kikoloureiro) által megosztott bejegyzés,

Hodor!!!! @kristiannairn #hellfest

Kiko Loureiro (@kikoloureiro) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8114075811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum