RockStation

MTV Headbanger's Ball Tour: az Exodus csatlakozik a turnéhoz!

2018. július 14. - sunthatneversets

exodus_2018.jpg

Újabb headliner névvel duzzadt nagyobbra a Sodom, Death Angel és a Suicidal Angels zenekarokat felvonultató MTV Headbanger's Ball Tour: az ős-thrasher Exodus is csatlakozik a már amúgy is nívós felhozatallal felejthetetlen élményt biztosító mini-fesztiválhoz. A ‘80-as évek ikonikus műsorának nevével fémjelzett turné magyar állomása a budapesti Barba Negrában lesz december 2-án.


Bár Magyarországon pár napja tették tiszteletüket - legutóbb július 4-én léptek fel a Dürer kertben - máris visszatér hozzánk a kaliforniai thrash legenda. Az Exodus 1979-ben kezdte meg útját, és bár több esemény törte meg pályafutásukat - az 1994-es és 1998-as 3-3 évre történt feloszlás, Paul Baloff énekes halála -, a zenekar legutóbbi feltámadása óta már 17 éve töretlenül aktív. Jelenleg 11. stúdióalbumukon dolgoznak, a 2014-es “Blood In, Blood Out” utódja többszöri eltolódás után úgy néz ki, jövőre várható.


További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4414112879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum