RockStation

Scott Ian nyitott a Stormtroopers Of Death újjáalakulására

2018. július 27. - theshattered

0scott03_eredmeny.jpgScott Ian valószínűleg elég sűrűn megkapja a S.O.D.-s kérdéseket, hiszen nem kis rajongótábora van a leginkább inaktív, de azért már három nagylemezen túllévő formációnak. Az Anthrax-vezér is érzi, hogy lenne igény a folytatásra, hiszen az eddigi (nem)létezésük minden évtizedében adtak ki lemezt, viszont ez a dekád még kimaradt, talán már lenne igény némi újabb arctéglázásra, vagy akár jobb híján csak koncertekre is. Ian nemrégiben elárulta, hogy ha rajta múlik, van esély egy következő felvonásra, legalábbis ha megfelelően állnak össze majd a csillagok.

"Minden bizonnyal folytatnám a S.O.D.-t, ha a helyzet úgy áll és megvan a bandára jellemző a szellemiség. Valószínűleg újra nekiállnék. Szeretnék néhány fesztiválon játszani. Szeretnék európai fesztiválokon játszani. Voltunk arra 1999-ben és 2000-ben és kib*szott király volt!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2314144251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum