RockStation

Súlyos beteg gyermekeknek gyűjt a Budapest Park

2018. július 31. - sunthatneversets

csodalampa_bpp.jpg

A Budapest Park nem csak a nagy gyerekeké! A Park minden hónap első vasárnapján átváltozik Pöttömkertté. Érdekes, izgalmas és interaktív gyerekprogramokkal, előadásokkal várják a vidámságra vágyó kisgyermekes családokat.

A Pöttömkert ráadásul a koncertek, programok mellett különös figyelmet fordít a civil szervezetek jelenlétére is. Így a legközelebb augusztus 5-re szervezett gyerekprogramon kiemelt szerephez jut a Csodalámpa Alapítvány, amely 2003 óta teljesíti életveszélyesen beteg gyermekek egy-egy különleges kívánságát. Céljuk, hogy egy-egy gyermekálom megvalósulásával örömet és kitartást adjanak a kicsiknek és családjuknak a hosszú kezelések elviseléséhez. Az alapítvány az elmúlt másfél évtizedben több mint 3415 kívánságot teljesített – épp itt az ideje a következőnek!

A Budapest Park és a Pöttömkert tehát mindenkit arra buzdít, hogy akár egy minimális összeggel támogassa egy beteg kisgyermek álmát. Tegyünk együtt csodát!

A Csodalámpa számlaszáma: 10918001-00000015-99050010, UNICREDITBANK - utaláskor a közlemény mezőbe írd be: "Budapest Park" - így tudni fogják, hogy mennyit hozott össze a Park szuper közössége adományként!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1314152355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum