RockStation

Nem zárkózik el az új albumtól a Guns N' Roses

2018. augusztus 07. - theshattered

guns_n_roses_2017.jpgMivel az utóbbi évek egyik legsikeresebb turnéját nyomatja a Guns N' Roses, ráadásul újra együtt van a Slash, Axl, Duff felállás, adja magát a kérdés: lesz-e új lemez? Hiszen brutális ziccer, akármilyen is lenne a végeredmény, hegyekben kajálnák a rajongók, veszteséges vállalkozás biztos, hogy nem lenne - csak az egókat kellene összecsiszolni. De mit mond erről a két vezéregyéniség, Slash és Axl?

Slash: "Beszéltünk már róla. Szerintem mindenki meg szeretné csinálni, de majd meglátjuk, mi lesz belőle. Eléggé lekötött minket a világkörüli rohanás."

Axl: "Egyelőre a turnézásra és a showra koncentrálunk, de mindenki jól kijön a másikkal, szóval sohasem lehet tudni."

A legutóbbi Guns N' Roses nagylemez, a Chinese Democracy 2008-ban jelent meg, de amin Axl, Slash és Duff is dolgozott, az a Use Your Illusion duó volt még 1991-ben (ha a spagettis albumot nem számoljuk). Az Appetite For Destruction idén kapott egy masszív újrakiadást.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3414166501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum