RockStation

Joey Jordison teljesen felépült és erősebb, mint valaha!

2018. augusztus 14. - theshattered

sins2018.jpgAz egykori Slipknot dobos Joey Jordison, aki jelenleg a Sinsaenum sorait erősíti, így Magyarországra is ellátogat majd október 10-én, büszkén jelenti: teljesen felépült a gerincét érintő gyulladásos betegségből, melynek köszönhetően a Slipknotból is kényszerűen kipenderült. De Joeyt nem kell félteni, elmondása szerint most jobban játszik, mint valaha! Legalábbis ezt mondta egy nemrégiben adott interjújában, mellyel egyébként a pénteken megjelent Sinsaenum lemezt, a Repulsion For Humanityt promózta meg kicsit.

"Teljes mértékben, száz százalékosan visszatértem, erősebb vagyok, mint valaha. Ezt nem csak úgy mondom, bár úgy hangzik, mint valami rohadt nyálas szöveg, meg is értem. De ember, sok időbe telt, mire felgyógyultam és visszaszereztem az erőmet, mert egy ilyenben szenvedni... Úgy értem, soha nem éreztem ilyet azelőtt.

Mind ismerjük az influenzát, a megfázást, meg az ilyen dolgokat. Ez egyáltalán nem olyan. Felébredtem egy nap és a hátam konkrétan lángolt. A következő pillanatban bizonytalanok voltak a lábaim, majd utána összeestem - elvesztettem a lábaimat. Ez volt a legfélelmetesebb kibaszott dolog, amit valaha éreztem az életem folyamán, úgyhogy felemeltem a seggemet, megkerestem a megfelelő edzőket és nem hagytam, hogy ne tudjak dobolni, mivel erre születtem. Van egy nagyszerű hölgy, aki támogatott és kiváló edzőim is.

Ember, a csata elvesztése nem volt lehetőség, mert azért vagyok itt, hogy zenéljek. Emiatt vagyok ezen a világon. Szerintem, hogy őszinte legyek, bizonyos furcsa módon egy lecke volt ez az élettől és nem változtatnám meg semmiért. De nem is engedem, hogy maga alá temessen a dolog."

A Sinsaenum koncert hivatalos Facebook eseményét IDE KATTINTVA éritek el, azt, hogy milyen is lett a már említett lemez, hamarosan mi is megmondjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8314179061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum