RockStation

Jövő márciusban jön az új Children Of Bodom album!

2018. augusztus 28. - theshattered

children_of_bodom_2015.jpg2015 után új albummal fog jelentkezni a Children Of Bodom. Az egyelőre még cím nélküli lemez az első lesz, melyen Daniel Freyberg játéka lesz hallható, viszont egylőre még sem albumcím, sem dallista nincs, amit meg tudnánk mutatni. Van viszont megjelenési idő: március 10.

Henkka Seppälä, basszusgitáros: "Ez mindig nehéz számomra. Nagyon-nagyon nehéz megfogalmazni. Nagyon Children Of Bodomos, de mindig van benne valami új íz. Azt hiszem, talán az az elem, amit egy jó ideje nem hallottam, az a technikásabb riffelés, gitárriffelés, amiben Alexi a határokig elviszi magát. Szóval ilyenek lesznek. Alexi egyszer azt mondta, hogy a Follow The Reaperhez tudná hasonlítani. Nem vagyok benne biztos. De az alapriffekben van valami olyasmi."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5014206303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum