RockStation

Brutal death metal bulika vasárnap a Dürer Kertben!

2018. szeptember 14. - csigaur

ceno.jpg

Most vasárnap igazi arcletépős / belezős brutal death metal koncerteket láthat az a szuicid hajlamú metalos, aki ellátogat a Dürer Kertbe. Főszerepben a török Cenotaph és az amerikai Gorgasm.

Előbbi nem lehet ismeretlen, hiszen egész pontosan egy éve adtak egy remek koncertet Székesfehérváron. A mostani turnéjukhoz csatlakozott a Gorgasm, akik szintén nem arról híresek, hogy lágy és szerelemmel átitatott zenét tolnak a nagyérdeműnek. 

Természetesen lesz felvezetés is. Hazai részről a Hatred Solution, ahol a frontember szerepét egy kedves leányzó tölti be. Utánuk következik a cseh slam /deathcore Silent Generation. 

A beugró egyébként igen baráti, mindössze 2000 jó magyar forint. További információt a Facebookon találsz. Vasárnap = halál!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5414240111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum