RockStation

Művilág - Itt a Down for Whatever második magyar nyelvű dala

2018. szeptember 24. - sunthatneversets

down_for_whatever_2018.jpg

“Miénk az ország! Miénk a hatalom! Miénk a dicsőség! Mindörökké! Áh, nem...” Megjelent a Down for Whatever második, saját, magyar nyelvű dala és a hozzá forgatott videóklip Művilág címmel.

"2018-ra odáig jutottunk, hogy a személyes beszélgetéseink nagy része az interneten keresztül történik. A természetes szépséget és az igazi értékeket felváltották a mérgező, cukormázzal leöntött, hamis, a média által előírt szépségideálok. Az igazi tehetséget és szorgalmat legyőzték azok a délibáb hősök, akiket a kereskedelmi televíziók és – rádiók könnyen tudnak befolyásolni, nem kérdeznek vissza és parancsszóra ugranak a képernyőkre. Mindannyian hibásak vagyunk, hogy nap, mint nap hagyjuk magunkat befolyásolni. A mi generációnk dolga megállítani ezt a mókuskereket, és visszatérni egymáshoz, a valóságos, és az őszinte kapcsolatokhoz. Addig, amíg a mobiltelefonunk az utolsó dolog, amit elalvás előtt a kezünkben tartunk, és a legelső, amire ébredés után ránézünk, addig pörögni fog ez a mókuskerék.” - olvasható a zenekar facebook oldalán.

Diószegi Kiki, a zenekar énekese a következőket mondta el a dalról:
"Ugyanúgy hibás vagyok, és jól látom magamat a sorok mögött. Sokszor egy lezárt műanyag kockában érzem magam, ami az erdő közepén áll és csodálkozom, hogy nem érzem a fenyők illatát. Istenként járkálunk egy istentelen művilágban. Erről szól a dal.”

Nagy a nyüzsgés a zenekar körül, ugyanis a Down for Whatever október 2-án indul első nemzetközi turnéjára és két hét alatt 9 állomáson fog játszani a prágai Fall From Everest zenekarral.

A Művilágot pedig élőben először október 13-án a BARBA NEGRA-ban fogja hallani a budapesti közönség, ahol a Down for Whatever az AWS vendégeként fog színpadra lépni. A koncert már teltházas, de érdemes követni a zenekar facebook oldalát, ugyanis a napokban elhintették, hogy a koncert előtt egy páros belépőt fognak kisorsolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1714258873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum