RockStation

Szólóalbumot tervez Kirk Hammett

2018. szeptember 27. - theshattered

0metallica2018_04_eredmeny.jpgNem mostanában, de azért valamikor ki szeretne adni egy szólólemezt a Metallica gitárosa, Kirk Hammett. A csapatával jövőre ismét Európába látogató Hammett egy egyáltalán nem thrashes, sőt, talán nem is metalos anyagot fog piacra dobni, de mindenkit lecsillapított: ez nem a közeljövőben lesz.

"Nagyon sok anyag gyűlt már fel, melyek értelemszerűen nem Metallicásak, a rakás pedig csak nő és nő. Majd egyszer, ha eljön az ideje... De még mindig úgy érzem, hogy sokat adhatok a Metallicába. Amikor majd kerekebb lesz ez a történet, akkor fogok nekiállni más dolgoknak.

Egyáltalán nem lesz metal album. Valami furcsa, szerteágazó stílusú, de mégis ugyanakkor egységes anyag lesz majd. Nem csodálkoznék rajta, ha mindannyian csinálnánk szóló cuccokat, külön, autonóm módon. Szerintem ez egészséges dolog és ha van bármi, amivel utána visszatérsz a bandába, az a mégnagyobb lelkesedés lesz. Olyan lesz, mint elmenni egy sátorozós túrára, utána mindig jó érzés a jó, meleg ágyba visszabújni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6514265739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum