RockStation

Fekete szerda az A38-on

Taake / Bölzer / One Tail One Head / Sleget

2018. október 11. - bönin

30708071_1663309000373697_5658707231676301312_o.jpg

Október 17-én hazánkba látogat az extrém metál feketébb oldalát képviselő zenekarok közül egy igen ígéretes turnécsomag, hogy ki-ki a maga módján megtartsa misztikus szertartását az A38 mélyén. A norvég black metal élvonalát képviselő Taake két éve a Rockmaraton is elég kegyetlen koncertet adott - ráadásul akkor hazánkban először - és valószínűleg most sem fog csalódást okozni Hoest és brigádja. Semmi ködösítés, 25 éves jubileumi turné!

Az előzenekarok ráadásul igazi finomságok. A svájci Bölzer egy kétszemélyes death/black okkult formáció, akik már az már első EP-jükkel berobbantak az underground frontvonalra, utoljára pedig 3 éve voltak nálunk a Behemoth társaságában. A szintén norvég One Tail One Head sem sajnálj művérre és töltényövre a koncertgázsit, ráadásul talán a legmélyebb sötétségbe burkolózó formáció a zenekarok közül. Meg kell említenem, hogy őket többet nem fogjuk látni, hisz a turné végén leteszik a lantot. Az este nyitó bandája a változatosság kedvéért szintén norvég. A Slegest doom/black fúzióval fogja ráhangolni a tisztelt egybegyűlteket az éjszakára.

A facebook eseményhez katt IDE.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1514296557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum