RockStation

Könyv jelenik meg a Jethro Tullról

2018. október 16. - theshattered

band_photog_latam_windsor_aug_2917.jpgVideóban jelentette be az első hivatalos könyvének megjelenését az idén ötvenéves fennállását ünneplő Jethro Tull. A jövő január 19-én Budapestre látogató veteránok két verzióban adják majd ki az olvasnivalót, egy classic, illetve egy signature editionben, utóbbit Ian Anderson aláírásával, valamint egyéb plusz jóságokkal kapják majd kézhez a rajongók. A kiadvány persze tömve lesz jelenlegi és egykori tagok visszaemlékezéseivel, eddig nem látott fotókkal, színfalak mögötti infókkal és egyéb finomságokkal, rajongóknak tuti falat lesz. Magyar kiadásról, illetve megjelenési időről egyelőre nem tudunk, jelenleg előjegyzési fázisban van a csomag.

"Sokáig gondolkodtam rajta, hogy milyen hatásos módon lehetne elmondani a Jethro Tull történetét és megünnepelni - kis ferdítéssel - az ötvenedik évfordulónkat. Nos, úgy néz ki, épp ideje lenne összeszedni az összes zenészt, aki valaha játszott a Jethro Tullban és összeszedni az emlékeiket. Néhányan sajnos már nincsenek közöttünk, másokat pedig nehézkes elérni, de megpróbáljuk összehozni, hogy ennek projektnek a segítségével megkaphatjátok majd a legteljesebb Jethro Tull sztorit - a Jethro Tull által."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2114305303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum