RockStation

Januárban jön John Garcia új lemeze

2018. október 18. - theshattered

johngarciandthebandofgoldpromooct2018_638.jpgÚj csapatot hozott létre a Kyuss frontja révén legendává vált John Garcia. A hivatalos, teljes nevén John Garcia And The Band Of Gold névre hallgató csapat január 4-én hozza ki majd az első nagylemezét, melynek anyagán már az utolsó simításokat végzik.

"Egy nagy nyomással teli év után elindítottam a saját stúdiómat, majd bezártam, felvettem, kirúgtam embereket, de a dráma végre véget ért. Chris Goss sebész (amúgy producer) segítségével az album végre elkészült.

Nem vagyok benne biztos, hogy valaha újra végigcsinálnám-e ezt, de most itt van. Itt van a büszke és hangos John Garcia And The Band Of Gold albuma, ami január 4-én jelenik meg."

johngarciandthebandofgolddebut.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8714309235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum