RockStation

Hegyekben állnak Joey Jordisonnál a Slipknot demok

2018. november 07. - theshattered

Joey Jordison 2013.jpgJoey Jordison nem feltétlen tett le arról, hogy egyszer visszatér az anyacsapatába, a Slipknotba. Az onnan 2013-ban kikerült apró termetű ritmusmester be is vallotta, hogy jónéhány olyan témája van, amelyet csakis és kizárólag az eredeti zenekarának írt. Ezeket viszont tényleg csak velük akarja megjelentetni.

"Otthon egy tonna Slipknot demom van. Talán egy napon mind napvilágot fognak látni, de lehet, hogy sosem fogja senki sem hallani őket, mert nem fogom átrakni egyik más csapatomba sem, ott maradnak a Slipknot széfben. Nem fogom sehol sem használni őket a Slipknoton kívül, már persze ha egyszer sor kerül majd rá.

Attól függ. Mindig gitározok és egyfolytában dalokon töröm a fejem. Zenéket álmodok. Felkelek és ott van a riff a fejemben, minden lépésben ott van egy riff, egy ütem, valami. Ilyen egy zenész élete. Egy bizonyos furcsa módon elkülönít, mert a zene kísért és szeret is téged. Sosem áll meg.

Mindig, amikor felkapom a gitárt, másféle riffekkel állok elő, az összes előző zenekarom stílusában. Néha vannak olyan dalok, vagy riffek, amelyek csakis a Slipknothoz valók, így nem is használhatom fel máshol annak ellenére sem, ami történt.

Csak ott marad az adatbankban és ha nem használhatom fel máshoz, akkor egyszerűen nem is fogom."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6014358707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum