RockStation

Már készül az új Alter Bridge korong anyaga

2018. november 08. - theshattered

0alterbridge2017_05_eredmeny.jpgMég nem éppen a stúdióban, de már azért dolgozgat az új albumának anyagán a Alter Bridge. A körülbelül két hónapja szimfonikus koncertlemezzel jelentkezett csapat közeli terveiről Myles Kennedy nyilatkozott egy rövidet.

"Miután befejezem a mai interjúkat, már megyek is vissza írni. Mark Tremonti ugyanezt csinálja. Áprilisban összeülünk és megcsináljuk a nagylemezt. Nagyon sok ötlet van, amit már körbeadogattunk, nagyon izgalmas témák. Még ezekből nagyon korai lenne megmondani, hogy milyen lesz a hangulata, vagy mi kerül majd fel a lemezre. Mark és én nagyon sok ötlettel állunk elő, amiket rendesen letesztelünk, hogy megnézzük, mi marad meg belőle. Az, hogy milyen dalokat tartunk majd meg, majd a lemez hangulatától függ majd, de azt áprilisig nem tudjuk majd megmondani, milyen is lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1214359565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum