RockStation

Feloszlásból ötös!

2018. november 27. - theshattered

witchrot.jpgHa nem hallottatok a kanadai Witchrot nevű zenekarról, annyira nem lepődünk meg, jó eséllyel már nem is fogtok, mivel feloszlottak. De nem is akárhogy! A csapat basszusgitárosa a gitáros (nem oktalanul) szétzúzott hangszerének képe mellé közzétett egy rövidebb bejelentést is, melynek a lezárása a legdurvább.

"Mivel sajnálatos módon a gitárosunk megb*szta a barátnőmet, majdnem hét év után a Witchrot egy hosszabb szünetre vonul. Ennek ellenére én a gyűlölettel telítve folytatni fogom a bandát egy másik térben és időben, a zene lassan áramolni fog és nem kérdés, hogy a legpusztítóbb, kínzó zenét fogom megírni, amivel valaha előálltam. Köszönöm a támogatást, kitartás! - Peter

Amúgy a dobosunk is meghalt..."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3614396664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum